logo

PAM HOGG – VENUS IN PHURRR

pamhogg-venus-phur-aw19-trends-tul-freemasonshall

Модните ревюта на Pam Hogg не само се случват като част от графика на Fashion Scout по време на лондонската седмица на модата. Те са дългоочаквани събития, които вдъхновяват, разкрепостяват и забавляват!

Ревютата на Pam Hogg са винаги и ужасно претъпкани заради множеството блогъри, влогъри, журналисти, както и почитатели на пънк музиката, които искат да се насладят на шоуто на живо и да бъдат част от него. Последното шоу също не направи изключение! Събитието се случи на 17 Февруари с половин-часово закъснение (което също е обичайно за модните ревюта).

На първият ред винаги са настанени най-колоритните гости, част от които носят по нещо от колекциите на DR Pam Hogg. А на втори ред популярни блогъри и влогъри водеха разгорещени спорове с организаторите относно настаняването, което създаде излишен смут в залата на Freemason’s Hall в London. Все пак хубавите снимки се правят от първите редове. 😉

пам-хог-пънк-музика-лондон-мода-есен-зима-2019-тюл-спортни-обувки pamhogg-venus-phur-aw19-trends-tul- (5)

Името на колекцията – “VENUS IN PHURRR”, ме затрудни с превода, затова ще го представя обяснително. Пухкавите рокли в червено, синьо и бяло, са вдъхновени от птиците в полет към Венера и любовта. Елементи на съблазън са претворени от тюл, винил, пухчета и дантели, във формата на множество колани или ленти, външни джобове, триъгълници и други. Палитрата е основно пастелна, с допълнително включени сребърен и златен цвят.

Какво лично мен ме впечатли?

Разнообразието от модели по националност, цвят на кожата, възраст, физически данни и прочие, чрез което Pam Hogg отново застава зад идята за разнообразие и приемане на личността, независимо от други характеристики. И в същото време в противовес на тази идея, по подиума се разходиха и модели-близнаци, облечени в подобни облекла. Две е повече от едно (както казват някои).

pamhogg-venus-phur-aw19-trends-tul-twins-adidas Xavier-Arakistain-pamhogg-venus-phur-aw19-trends-diva- leo-red

Ако си търсите секси-боди, най-оригиналните идеи представи Пам Хог. Друг вид облекло, което ще бъде много модерно следващият сезон есен/зима 2019, е гащеризона в най-различни цветове, материи и кройки. Така че започвайте с търсенето на подходящия за вашата фигура.

Облеклата на дизайнерката са в характерният й пънк стил, който се допълваше от обувки на платформи и високи токчета. Приятно изненадващо за мен е сътрудничеството на дизайнерката с американската фирма за спортни обувки SKECHERS. За втори пореден сезон участват с модели по време на лондонската седмица за мода. По мои наблюдения колекцията включва доста по-младежки и стилни модели, с характерни модни елементи. Май скоро ще заменим любимите NIKE, ADIDAS и FILA за удобните стелки на SKECHERS.

Нямах много време да забележа детайлите в грима на моделите, но Liz Martins и екипа й се справиха чудесно с продуктите на KRYOLAN.

Да не пропусна да спомена и sound track-a, който винаги те кара да раздвижиш някой мускул в танцувален ритъм. Музикалният фон отново беше на ниво, този път подготвен лично от Pam Hogg и Taka Muka.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *